Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2022

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης των δρόμων του Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης των δρόμων, με σχέδιο, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά, όπως ενημερώνει.

Αξιοποιώντας ιδίους πόρους μέχρι το τέλος του 2022 θα έχει καλυφθεί το 40% του οδικού δικτύου της πόλης και μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των δρόμων του Γαλατσίου.

«Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Γαλατσίου, στο πλαίσιο συντήρησης των δρόμων αστικής οδοποιίας, γιατί αυτές οι εργασίες αναβάθμισης αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς αλλά και για τους πολίτες. Σκοπός αυτών των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου στην πόλη μας με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών», τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Μαρκόπουλος.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
34η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει την 34η Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, από τις…

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…