Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2022

Δήμος Ν. Σκουφά: Στο Πράσινο Ταμείο η ανάπλαση της πλατείας στους Σελλάδες

Εγκρίθηκε η  πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για τη δημιουργία – ανάπλαση πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Σελλάδων, για ένταξη και χρηματοδότηση από το «Πράσινο ταμείο».

Το συνολικό έργο το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 378.200 ευρώ, αφορά στη διαμόρφωση της πλατείας καθώς σήμερα αποτελείται από δύο αυτοτελή τμήματα λόγω υψομετρικής διαφοράς.

Στόχος, όπως αναφέρει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά είναι, η δημιουργία μιας λειτουργικής πλατείας η οποία θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον οικισμό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Αυτή, θα λειτουργεί ως χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων  αλλά και ως χώρος αναψυχής,  χαλάρωσης και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 10 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλανδρίου: Στη διάθεση των κατοίκων η Παραρεμάτια Διαδρομή

Μετά την παράδοση της νέας οδού Γυφτοπούλου, μια ακόμα από τις αναπλάσεις που υλοποιεί ο…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο δήμος Παλλήνης

Στην υλοποίηση του σχεδίου για ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη, προχωρά ο δήμος…

Βιώσιμες Πόλεις 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κατερίνης: Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση κεντρικού πεζόδρομου Μ. Αλεξάνδρου και πλατείας Ελευθερίας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Κατερίνης και της «Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α.» η…