Άρθρο Localit 29 Ιουνίου, 2022

14η πανελλήνια σύνοδος των ΦοΔΣΑ στην Αλεξανδρούπολη

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων  και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Θράκης συνδιοργανώνουν την 14η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦοΔΣΑ με θέμα: Ανάκτηση και Ανακύκλωση: Η Ελλάδα μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων”.

Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1 και 2 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Grecotel και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΝ, της ΚΕΔΕ και του ΕΟΑΝ και τη συμμετοχή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής  Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Joint Assistance to Support Projects in European Regions, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εργασιών εδώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αστυπάλαια: Επιπλέον ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά ζητά η δηματική αρχή

Την αύξηση προσεγγίσεων πλοίων  στην Αστυπάλαια ζητούν οι κάτοικοι του νησιού και η δημοτική Αρχή. Ο…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DEF X – Δ. Κουρέτας: Έως το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Daniel”

Μέχρι το τέλος του 2026 θα έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των έργων αποκατάστασης των καταστροφών…

Ενδιαφέρουν 11 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσληψη 500 άνεργων με αναπηρία σε δήμους

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ, με επιδότηση 75% για 18 μήνες…