Άρθρο Localit 20 Ιουνίου, 2022

Νέα Σμύρνη: Μόνο με ραντεβού η αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών απορριμμάτων

Στον Δήμο Νέας Σμύρνης, η αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών απορριμμάτων, θα γίνεται μόνο με ραντεβού. Όπως επισημαίνει, το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση (πολλαπλάσιο του φυσιολογικού) του όγκου κλαδεμάτων που καλείται να διαχειριστεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με αποτέλεσμα να παραμένουν για μεγάλα διαστήματα στα πεζοδρόμια και στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης τα υπολείμματα κλαδεμάτων, κηπευτικών εργασιών και ογκωδών, με αποτέλεσμα να αποτελούν σημαντικό κίνδυνο πυρκαγιάς και πηγή ρύπανσης.

Στο πλαίσιο αυτό και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική αποκομιδή, ο Δήμος καλεί τους κατοίκους να μην εναποθέτουν εκτός του οικοπέδου τους κλαδέματα και ογκώδη απόβλητα αν δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού για την αποκομιδή.

Όσοι επιθυμούν να κλαδέψουν, να αποψιλώσουν, να πραγματοποιήσουν χορτοκοπτικές εργασίες ή να εξάγουν ογκώδη αντικείμενα (καναπέδες, στρώματα κλπ) θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2109370370 – 2132025872, να προγραμματίζουν από πριν ραντεβού για την αποκομιδή και μετά να πραγματοποιήσουν τις σχετικές εργασίες.

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, οι υπηρεσίες αποκομιδής κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων του Δήμου λειτουργούν εκτάκτως σε 24ωρες βάρδιες καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…