Άρθρο Localit 25 Απριλίου, 2022

Νέο σύγχρονο όχημα  στον στόλο του Δήμου Πειραιά

Ένα νέο, ιδιαίτερα χρήσιμο όχημα παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο σύστημα  για τον καθαρισμό των φρεατίων, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του στόλου του.

Το όχημα αυτό θα αξιοποιηθεί από τη Διεύθυνση Οδοποιίας – Αποχέτευσης, συμβάλλοντας στον ταχύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο καθαρισμού των φρεατίων.

«Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών  μας για τους δημότες, παραλάβαμε σήμερα ένα νέο σύγχρονο όχημα, το οποίο είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο για τον καθαρισμό των φρεατίων στην πόλη μας.  Το μηχάνημα αυτό θα βοηθήσει ώστε να γίνεται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά αυτή η  εργασία. Τα τελευταία χρόνια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε καθημερινή βάση, προκειμένου να  είναι ο Πειραιάς μια καθαρή πόλη. Γι αυτό τον λόγο επενδύουμε  στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους δημότες μας για έναν καθαρό Πειραιά», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…