Άρθρο Localit 28 Φεβρουαρίου, 2022

Δήμος Κιλκίς: Εκδήλωση για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό

Ενημερωτική εκδήλωση για την αναγνώριση και αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού προγραμματίζει ο δήμος Κιλκίς αυτήν την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου, με τη συμμετοχή μαθητών της Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

‘’Σχολικός εκφοβισμός: Μοιράσου τον για να τον Σταματήσεις’’ είναι το θέμα που θα αναπτύξει η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Κιλκίς Άννα – Μαρία Πύρκα. Παρεμβαίνει ο Θεμιστοκλής Τσικαλάς συντονιστής εκπαίδευσης και σχολικός σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 9:00 για να την παρακολουθήσουν οι μαθητές του 1ου, 2ου,6ου,7ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου και θα επαναληφθεί στις 11:30 για τους μαθητές του 3ου, 4ου,5ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου, με πιστή τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων έναντι της Covid-19.

Η ενημερωτική συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης

Δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής στήριξης μαθητών ξεκινάει το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως θα λειτουργεί η Ψηφιακή Πλατφόρμα Καταγραφής Έργων Πυροπροστασίας των Δήμων

Με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται η διαδικασία καταγραφής των εκτελεσθέντων έργων πυροπροστασίας από τους…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Δημοτικό Συσσίτιο και ανήμερα το Πάσχα

Κανονικά, ανήμερα το Πάσχα 2024 και όλες τις Άγιες ημέρες θα συνεχιστεί, η διανομή του…