Άρθρο Localit 05 Απριλίου, 2021

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για την λειτουργία του λιανεμπορίου

Συνεδριάζει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης με μόνο θέμα συζήτησης «την πορεία της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη στήριξη των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης που προέκυψε από την πανδημία του Covid-19».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του δήμου Θεσσαλονίκης στο Youtube.

Η συνεδρίαση γίνεται στον απόηχο της αιφνιδιαστικής απόφασης που ελήφθη για αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαϊα.

Ο δήμαρχος της πόλης Κ. Ζέρβας με ανακοίνωσή του είχε χαρακτηρίσει «αιφνιδιαστική» και «δυσάρεστη» την εξαίρεση της Θεσσαλονίκης από το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη στιγμή μάλιστα που «όλοι ανέμεναν το αντίθετο», υπογράμμιζε.

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έκαναν τον προγραμματισμό τους, και μετά από τόσους μήνες πιστής αντιμετώπισης των μέτρων, μήνες οικονομικής ζημίας και κλειστών καταστημάτων, δικαιούνται καλύτερης αντιμετώπισης», σημειώνει χαρακτηριστικά, και τονίζει ότι «οι συνεχείς αλλαγές αποφάσεων και οι ανατροπές απομειώνουν την αξιοπιστία, προκαλούν σύγχυση και εν τέλει υποσκάπτουν τη συλλογική προσπάθεια».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δράσεις για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει Πάσχα

Σειρά δράσεων που προσβλέπουν στην ενίσχυση του εορταστικού τραπεζιού των οικονομικά αδύναμων οικογενειών υλοποιεί ο…

Ρεπορτάζ 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Μεγάλη συμμετοχή δημοτών στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών, για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία Οικιακής Κομποστοποίησης που…

Ρεπορτάζ 26 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρεμβάσεις της περιφέρειας Δ. Ελλάδας για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα πραγματοποιεί η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα είναι σε…