Άρθρο Localit 09 Απριλίου, 2020

Επέκταση μονοπατιών στα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επέκταση και σε άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου του προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου.

Αυτό συμφώνησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε  τηλεσύσκεψη με τον Γιάννη Λαγό, πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

“Τα μονοπάτια απαντούν στον τουρισμό του μέλλοντος” τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι “μετά το Πάσχα θα συζητήσουμε με τον Γ. Λαγό για επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου και στα άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με προτεραιότητα τον Ταΰγετο -καθώς στον Πάρνωνα έχει ολοκληρωθεί η σχετική προσπάθεια. Προφανώς η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τον σχεδιασμό αυτό” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 03 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιοδεία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Συναντήσεις με Δημάρχους και Στρατιωτική Διοίκηση

Στο πλαίσιο των παράπλευρων εκδηλώσεων εν όψει του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ που ξεκινάει…

Διεθνείς Σχέσεις 03 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή των Δήμων της χώρας στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (Ε.Ε.Τ.Δ.) 2025 – Προθεσμία έως 13 Δεκεμβρίου 2025
Διεθνείς Σχέσεις 03 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, ΣΤΙΣ 28.10.2025 ΑΠΟ ΤΗΝ 49Η ΣΥΝΟΔΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ, Η ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ