Άρθρο Localit 09 Απριλίου, 2020

Επέκταση μονοπατιών στα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επέκταση και σε άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου του προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου.

Αυτό συμφώνησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε  τηλεσύσκεψη με τον Γιάννη Λαγό, πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

“Τα μονοπάτια απαντούν στον τουρισμό του μέλλοντος” τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι “μετά το Πάσχα θα συζητήσουμε με τον Γ. Λαγό για επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου και στα άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με προτεραιότητα τον Ταΰγετο -καθώς στον Πάρνωνα έχει ολοκληρωθεί η σχετική προσπάθεια. Προφανώς η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τον σχεδιασμό αυτό” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκτός Συνόρων 12 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με 18 αθλητές ο Δήμος Ήλιδας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι φέτος πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Χουαλιέν…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Πατρέων

Ο Δήμος Πατρέων προχωρά στην αναβάθμιση των υποδομών εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού με την τοποθέτηση…

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες «έξυπνες» διαβάσεις πεζών στον Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση…