Άρθρο Localit 24 Οκτωβρίου, 2019

Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας -Θράκης: Αύξηση κατά 15 εκ. ευρώ του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄Οίκον”

Κατά 15 εκατομμύρια ευρώ θα αυξήσει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τους πόρους που θα διατεθούν στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον”, προκειμένου να συμπεριληφθεί σε αυτό το σύνολο των αιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων, που δεν μπόρεσαν να ενταχθούν λόγω μη επάρκειας πόρων.

Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε με τις διοικήσεις των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), που εδρεύουν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια και τα τμήματα του ΤΕΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ.

Ο περιφερειάρχης έκανε ακόμα γνωστό ότι, δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος από πολίτες για νέες εντάξεις, υπάρχει η πρόθεση -από μέρους της διοίκησης της Περιφέρειας- να χρηματοδοτήσει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμά της την ένταξη νέων αιτήσεων με βάση και τις προτάσεις που θα καταθέσουν άμεσα τα δύο περιφερειακά τμήματα του ΤΕΕ (Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή και Ανατολικής Μακεδονίας, με έδρα την Καβάλα).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μη κατηγοριοποιημένο 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Προωθείται η μελετητική ωρίμανση για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Η παροχή υπηρεσιών ωρίμανσης της ενεργειακής αναβάθμισης εμβληματικών κτιρίων όπως τα κτίρια του Μεγάρου Μουσικής,…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…