Άρθρο Localit 24 Οκτωβρίου, 2019

Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας -Θράκης: Αύξηση κατά 15 εκ. ευρώ του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ΄Οίκον”

Κατά 15 εκατομμύρια ευρώ θα αυξήσει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τους πόρους που θα διατεθούν στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον”, προκειμένου να συμπεριληφθεί σε αυτό το σύνολο των αιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων, που δεν μπόρεσαν να ενταχθούν λόγω μη επάρκειας πόρων.

Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε με τις διοικήσεις των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), που εδρεύουν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια και τα τμήματα του ΤΕΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ.

Ο περιφερειάρχης έκανε ακόμα γνωστό ότι, δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος από πολίτες για νέες εντάξεις, υπάρχει η πρόθεση -από μέρους της διοίκησης της Περιφέρειας- να χρηματοδοτήσει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμά της την ένταξη νέων αιτήσεων με βάση και τις προτάσεις που θα καταθέσουν άμεσα τα δύο περιφερειακά τμήματα του ΤΕΕ (Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή και Ανατολικής Μακεδονίας, με έδρα την Καβάλα).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου: Το 2026 χρονιά επανεκκίνησης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης Κεντρικού Κράτους & Αυτοδιοίκησης

Το 2026 σηματοδοτεί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μια χρονιά επανεκκίνησης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης συνεργασίας…

ΚΕΔΕ 29 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χριστουγεννιάτικες ευχές Προέδρου ΚΕΔΕ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 23 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε ο 1ος χρόνος εφαρμογής του έργου RenoInGR

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συμμετέχει στο έργο RenoInGR, το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο…