Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2017

Άμεση καταγραφή ζημιών από χαλαζόπτωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου

Εντολή για άμεση αποτίμηση των ζημιών από τη χαλαζόπτωση που έπληξε, χθες Τετάρτη, καλλιέργειες στην Κορινθία, τη Μεσσηνία και την Αργολίδα έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Σε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών αυτών Ενοτήτων, συνεργεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής προέβησαν και θα προβούν σε άμεσες αυτοψίες, ώστε να εκτιμηθεί το επίπεδο των ζημιών στις περιοχές του Ξερόκαμπου Κλένιας, της Φανερωμένης και των Αθικίων στην Κορινθία, των Καρυών, της Αυλώνας, των Φιλιατρών, του τέως Δήμου Ιθώμης, της Ανδρούσας, των χωριών γύρω από τη Μεσσήνη, την Τραγάνα και την Ελαία στη Μεσσηνία, και στην ευρύτερη περιοχή του Άργους στην Αργολίδα.

Ήδη ο κ. Τατούλης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, ώστε άμεσα οι επόπτες του ΕΛΓΑ να καταγράψουν τις ζημιές και να οριοθετηθούν οι περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…