Άρθρο Localit 08 Απριλίου, 2016

Συνάντηση περιφερειάρχη ΑΜΘ με τη Fraport

αεροδρόμιο ΚαβάλαςΕνόψει της ανάληψης από την κοινοπραξία Fraport AG-Slentel Ltd της εκμετάλλευσης του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» στο επόμενο χρονικό διάστημα και για 40 συνολικά έτη, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Γιώργος Παυλίδης προσκάλεσε και ζήτησε να έχει επαφή με τη διοίκηση του επιχειρηματικού ομίλου. Σκοπός της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα ήταν η μέγιστη αξιοποίηση του αεροδρομίου προς όφελος της κοινωνίας της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δήλωσε σχετικά: «Πρόθεσή μας, είναι να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα. Με ικανοποίηση, είχαμε τη διαβεβαίωση του πρόεδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Frapoρτ ότι για τη λειτουργία του αερολιμένα θα διατηρηθεί το υπάρχον προσωπικό κι ότι το νέο το οποίο θα προσληφθεί, θα προέρχεται από την περιοχή μας. Επιμέρους κινήσεις θα προσδιορισθούν στο επόμενο διάστημα».

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ : Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων – Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νσχ της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης – Έκδοση τριών ψηφισμάτων
ΚΕΔΕ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ

Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νσχ της…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίμα: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21 Ιουλίου (Copernicus)

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά,…