Άρθρο Localit 22 Οκτωβρίου, 2015

Έκτακτη σύσκεψη για την αποτίμηση της κακοκαιρίας στην Αττική

periferia attikisΈκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, συγκαλεί αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 8.30 το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο Λεκανοπέδιο από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και οι επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας, από την πρώτη στιγμή οπότε και άρχισε η κλιμάκωση των καιρικών φαινομένων, και μετά από εντολή της Ρένας Δούρου, δημιουργήθηκε Επιχειρησιακό Κέντρο στην Περιφέρεια Αττικής, για την καλύτερη εποπτεία της κατάστασης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό όλων των Διευθύνσεων και υπηρεσιών, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες βρέθηκαν αμέσως στα σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Τόσο η Περιφερειάρχης Αττικής, όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους Δημάρχους, καθώς και με τους αρμόδιους Υπουργούς για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 25 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο: Η μορφή διά βίου μάθησης που φέρνει την επιστήμη και την ανάπτυξη κοντά στον δημότη

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι δήμοι στην Ελλάδα επενδύουν σε μια πρωτοβουλία που ενισχύει…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 22 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΔΕ στο 2ο Forum Πελοποννήσου και εισήγηση Γενικού Γραμματέα

Υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας πραγματοποιείται στη Σπάρτη το 2ο Forum Πελοποννήσου,…

Διεθνείς Σχέσεις 21 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ ενισχύει τη φωνή της ελληνικής αυτοδιοίκησης στην Ευρώπη – Σημαντική συμμετοχή στις διεθνείς διεργασίες για το Νέο Δημοκρατικό Σύμφωνο του Συμβουλίου της Ευρώπης – Παρέμβαση του Αντιπροέδρου του Κογκρέσου κ. Κωνσταντίνου Κουκά στη Βαρκελώνη

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) αναδεικνύει τη σημασία της συμμετοχής της ελληνικής αυτοδιοίκησης στις…