Άρθρο Localit 29 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Λαμιέων: Διήμερο σεμινάριο υποκριτικής από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης  δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην εκπαιδευτική και επιμορφωτική αποστολή του διοργανώνει διήμερο σεμινάριο υποκριτικής με την ηθοποιό Υρώ Μανέ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Θεατρικού Εργαστηρίου του. Η καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα εμπλουτίσει με την παρουσία της το πρόγραμμα μαθημάτων του Εργαστηρίου το οποίο παρακολουθούν πάνω από 40 άτομα.

Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Θεατρικού  Εργαστηριου του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ώρα 17:00 – 20:00 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου  ώρα 12:00 – 15:00  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.

Η Υρώ Μανέ, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» γεννήθηκε στη Χίο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών(Τμήμα Πολιτικών Επιστημών).  Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, όπου συμμετείχε στις παραστάσεις «Ηλέκτρα», «Προμηθέας Δεσμώτης», «Θεσμοφοριάζουσες», «Υβόννη», «Ριχάρδος ο Γʼ». Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στις «Φοίνισσες» (σκην. Αλ. Μινωτή), με το θίασο του Γ. Κιμούλη στο «Φτωχέ φονιά» (σκην. Ν. Κούρκουλου) με τον θίασο του Λ. Λαζόπουλου στο «Ήταν ένα μικρό καράβι», με το Αμφιθέατρο του Σπ. Ευαγγελάτου στις «Νεφέλες» και στην «Ορέστεια», στο «Γάμος στην υψηλή κοινωνία» (σκην. Α. Βουτσινά) με το παιδικό της Ξένιας Καλογεροπούλου «Στα Μακαρόνια με κέτσαπ» (σκην. Θ. Μοσχόπουλου), «Ο Αι Βασίλης είναι σκέτη λέρα»(σκην. Κ. Αρζόγλου) «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» (σκην. Γ. Κακλέα), «Σεσουάρ για δολοφόνους» (σκην. Κ. Αρβανιτάκη) «Τσιγάρο στην ταράτσα», «Η χαρτοπαίχτρα»( σκην. Β. Μυριανθόπουλου), «Λα Μοσκέτα» (σκην. Ν. Αρμάου), «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά» (σκην. Σπ. Μαβίδη), «Μύγα τσε-τσε» (σκην. Θ. Παπαθανασίου- Μ. Ρέππα), «Αταίριαστο ζευγάρι» (σκην. Αλ. Ρήγα), «Ο Συμβολαιογράφος» (σκην. Γ. Καραμίχος), «Πήρε τη ζωή στα χέρια της» (σκην,Γ.Παλούμπη).  Έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές: 10 μικροί Μήτσοι, Δις Εξαμαρτείν, Εγκλήματα, Ελλάς το μεγαλείο σου, Επτά θανάσιμες πεθερές, Μάγισσες της Σμύρνης, Καθρέφτη-καθρεφτάκι μου, Εφτά ζωές κ.α. Πήρε μέρος στις κινηματογραφικές ταινίες: «Ο οργασμός της αγελάδας» της Ολ. Μαλέα και «Ηλίας του 16ου» του Ν. Ζαπατίνα.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πετρούπολη: «Έξυπνες» διαβάσεις έξω από 8 σχολικές μονάδες του Δήμου

«Έξυπνες» διαβάσεις σε σχολικές ζώνες για την ασφαλέστερη μετακίνηση των μαθητών. Ο Δήμος Πετρούπολης έχει…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Τεχνοβλαστό ATLAS GovTech Advisory

Η ΚΕΔΕ είναι πάντα κοντά σε κάθε πρωτοβουλία και εκδήλωση που έχει στόχο να ενισχύσει…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…