Σε υψόμετρο 850 μέτρων στα Πιέρια Όρη, άνοιξε τις Πύλες του το 1ο Φεστιβάλ Μουσών, στο Ελατοχώρι, που θα διαρκέσει ως τις 14 Αυγούστου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη διοργάνωση καθώς οι τοπικοί φορείς του Ελατοχωρίου και επαγγελματίες της περιοχής, σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες, προσκαλούν τον κόσμο σε συναυλίες και ποικίλες δραστηριότητες.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο δημοτικό γήπεδο του Ελατοχωρίου και ξεκινούν καθημερινά στις 9 το βράδυ, ενώ για όσους επιθυμούν υπάρχει χώρος για ελεύθερο κάμπινγκ στο βουνό.
Παράλληλα, τις ημέρες του Φεστιβάλ, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, αγώνες με ποδήλατα βουνού, επίδειξη δεξιοτεχνίας με άλογα, εναέρια πέρασμα, σκοποβολή, ομαδικά παιχνίδια.
Άρθρο Localit 10 Αυγούστου, 2012
Φεστιβάλ Μουσών στο Ελατοχώρι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Με μια ματιά
17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…
Με μια ματιά
17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δράση προσφοράς για τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Ο δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης “Έλα…
Με μια ματιά
17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ατμόσφαιρα βαθιάς κατάνυξης και μυσταγωγίας δημιουργεί ο δήμος Μετεώρων
Ένα μοναδικό θέαμα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα…