Δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, οι σπουδαστές του α’ και β’ έτους του Θεατρικού Εργαστηρίου «Θέσπις» (Λαγκαδά 120 & Νυμφαίου γωνία) του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος των παραστάσεών τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, θα παρουσιάσουν στο κοινό το θεατρικό έργο «Λιολά» του Λουίτζι Πιραντέλλο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη.
Επίσης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της Δ.Ε. Συκεών θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Ράνιας Μιχαηλίδου, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων).