Άρθρο Localit 23 Μαΐου, 2012

Μπαζάρ ανταλλαγών στο Ρέθυμνο

Συνεχίζει την δράση αλληλεγγύης το δίκτυο «ΡΟΔΙΑ». Την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου πραγματοποιεί τo 4o παζάρι Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών στο Ρέθυμνο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο απέναντι από το Δημαρχείο. Σύνθημα της δράσης «Ανταλλάσσουμε προϊόντα, αντικείμενα και υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο της δράσης καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να μαγειρέψουν και να πάνε από το σπίτι τους φαγητά και ποτά προκειμένου να τα  μοιραστούν «με άλλους ανθρώπους, γύρω από ένα τραπέζι, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και συζητώντας».

Μεταξύ άλλων θα υπάρξει και παιδικό πρόγραμμα με θέμα «Θαλασσινά τοπία». Τα παιδιά θα να έχουν μαζί τους μια κούτα παπουτσιών, το ψαλιδάκι τους, κόλλα και διάφορα μικρά χαρτονάκια. Το παιδικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 6μ.μ ως τις 8μ.μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά θα έχουν το δικό τους Μικρό Παζάρι όπου μπορούν να ανταλλάσουν ρούχα, βιβλία, παιχνίδια κ.α

Από τις 6μ.μ ως τις 7.30μ.μ θα γίνει ένα Εργαστήριο Μεταποίησης Χρηστικών αντικειμένων. Η ομάδα καλεί τους ενδιαφερόμενους να έχουν μαζί τους οτιδήποτε άχρηστο, μεταχειρισμένο ή χαλασμένο (πχ. ηλεκτρικές συσκευές, γυάλινα, μεταλλικά, πλαστικά αντικείμενα όπως δοχεία, κουμπιά, κορδέλες, διακοσμητικά, λάμπες κ.α), καθώς επίσης, τέμπερες, ισχυρή κόλλα και ψαλίδι για να δημιουργήσουμε νέα χρηστικά αντικείμενα.

Εκείνοι που επιθυμούν να έχουν πάγκο καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο στο τηλέφωνο 6979422050.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 02 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Προσωρινή διακοπή καταχώρισης μεταβολών στο Ληξιαρχείο

Διακόπτεται προσωρινά η καταχώριση μεταβολών στο Ληξιαρχείο του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου:…

Με μια ματιά 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στην Ύδρα

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν την μια τα ξημερώματα σε χώρο εναπόθεσης…

Με μια ματιά 27 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέρος, λόγω φαινομένων λειψυδρίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και για ένα μήνα τέθηκε η Λέρος, λόγω της λειψυδρίας, με…