Άρθρο Localit 25 Ιουνίου, 2020

Ξεκινά το φεστιβάλ του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας

Με πλούσιο πρόγραμμα θα υποδεχτεί το κοινό και φέτος το καλοκαίρι, το φεστιβάλ του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας που διοργανώνει η διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς την Τετάρτη, 1η Ιουλίου, ξεκινά ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεών του.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε σχετική δήλωση ανέφερε: «Συνεχίζοντας την πολιτική μας σε βάθος χρόνου, επιμένουμε να εξασφαλίζουμε για την πόλη στη μετά-COVID εποχή, ένα μέλλον με πολιτιστικές διεξόδους. Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, εκείνο όμως που δεν αλλάζει είναι η διάθεσή μας να μεγαλώσουμε τα χαμόγελα στα χείλη μικρών και μεγάλων. Και φέτος το πρόγραμμα του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας αποδεικνύει ότι δίκαια καταξιώθηκε σαν ένα από τα πλέον ζωντανά κομμάτια στην πολιτιστική ζωή της πόλης, κερδίζοντας χρόνο με το χρόνο ολοένα και περισσότερους θεατές απ’ όλη την Αττική. Το ταξίδι ξεκινά με τις απαραίτητες αποστάσεις και σας περιμένουμε να γίνεται συνοδοιπόροι μας».

 Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις θα γίνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας (Αχιλλέως 15, πίσω από τις πρώην σχολές Ηράκλειτου) από Δευτέρα έως Παρασκευή , από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210- 4906021 / 4912635.

   Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ενώ ο β ‘ κύκλος θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στον Δήμο

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου το έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων…

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αν. Μάνη: Seatrac στην παραλία Μαυροβουνίου για αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα

Μηχανισμός Seatrac, τοποθέτησε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, στην παραλία Μαυροβουνίου, για την αυτόνομη πρόσβαση Ατόμων…