Άρθρο Localit 01 Μαΐου, 2020

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται η αναστολή της ελεγχόμενης στάθμευσης αποκλειστικά στις θέσεις επισκεπτών

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να αποφύγουν τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συνεχίσει, μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης, την αναστολή της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης αποκλειστικά στις θέσεις επισκεπτών (κάθετη σήμανση P-69) όπου οι οδηγοί θα μπορούν να σταθμεύουν χωρίς καταβολή τέλους.

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Επίσης ισχύουν όλες οι απαγορεύσεις στάθμευσης με τις ανάλογες ποινές   που προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, σημεία παρακώλυσης της κυκλοφορίας και γενικότερα για κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση).

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση da.kartes@athens.gr, επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της νησιωτικής πολιτικής από την ΚΕΔΕ – Εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο συνέδριο για τα 40 χρόνια ΕΕΤΑΑ

Με τεκμηριωμένες υπέρ της ουσιαστικής ενίσχυσης της νησιωτικότητας προτάσεις, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 26 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία Υποχώρηση στην Αυτοδιοικητική Αρμοδιότητα των ΥΔΟΜ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματα αιρετών στο επίκεντρο της συνάντησης της ΚΕΔΕ με την Υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της…