Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2020

Πυροπροστασία σε όλα τα σχολεία Κορδελιού – Ευόσμου μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”

Με τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας “θωρακίζει” τις 107 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”.
“Η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων του δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα  η λήψη όλων των προβλεπόμενων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων προστασίας, που θα συμβάλλουν στην αποτροπή φαινομένων εκδήλωσης πυρκαγιών και ατυχημάτων”, δηλώνει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σύμφωνα με τον κ.Μανδαλιανό, η πυρασφάλεια εντάσσεται στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του δήμου. Η χρηματοδότηση των έργων θα καλυφθεί από τον «Φιλόδημο ΙΙ» με το ποσό των περίπου 440.000 ευρώ και από ιδίους πόρους του δήμου. 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θέση της Κ.Ε.Δ.Ε. για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ: Η Αυτοδιοίκηση στην Πρώτη Γραμμή – Χτίζουμε την Ελλάδα του 2035 με Ισχυρή Συμμαχία Ευθύνης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμικό μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κυρίζογλου: Διάλογος, επιμονή και συνέπεια – αυτή είναι η δύναμη της ΚΕΔΕ. Με σαφές…