Άρθρο Localit 08 Μαρτίου, 2023

Ενίσχυσε τον στόλο Πολιτικής Προστασίας του ο Δήμος Πεντέλης

Με δύο νέα οχήματα 4Χ4 ενίσχυσε ο Δήμος Πεντέλης τον στόλο Πολιτικής Προστασίας του. Και τα δύο προέρχονται από χορηγίες εταιρειών, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και αφού η χορηγία τους έγινε σήμερα αποδεκτή ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Το πρώτο όχημα μιάμισης καμπίνας διαθέτει κινητήρα 2.400 κ.ε. και το δεύτερο διπλοκάμπινο κινητήρα 2.800 κ.ε. κι έτσι θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την πυρασφάλεια, όσο και για ρίψη άλατος και εκχιονισμό. Με την παραλαβή τους θα τοποθετηθούν αμέσως συστήματα πυρόσβεσης ενόψει της θερινής περιόδου, ενώ το φθινόπωρο θα τοποθετηθούν αλατιέρες και μαχαίρια για τις ανάγκες της χειμερινής περιόδου. Με την προσθήκη τους ο στόλος των οχημάτων 4Χ4 που θα φέρουν σύστημα πυρόσβεσης, ανέρχεται σε 8 οχήματα.

Όπως ανέφερε η κ. Κεχαγιά, είναι τα πρώτα οχήματα που εντάσσονται στον στόλο του δήμου μετά από 14 χρόνια. Είπε μεταξύ άλλων η δήμαρχος Πεντέλης: «Ευχαριστώ την ΑΓΕΤ Ηρακλής και την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή για τις χορηγίες που προσέφεραν στον δήμο μας. Τα οχήματα αυτά είναι τα πρώτα που προστίθενται στο στόλο του δήμου από το 2009. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε σημαντικά τον εξοπλισμό μας στην Πολιτική Προστασία». Και πρόσθεσε: «Η αποδοχή του αιτήματός μας προς τις εταιρίες για χορηγίες αποδεικνύει ότι η δουλειά που κάνουμε στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο γενικότερα αναγνωρίζεται έμπρακτα από χορηγούς».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Δεντροφύτευση στο πάρκο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας την Κυριακή 11/6

Δράση δεντροφύτευσης στην περιοχή του νέου Αμαρουσίου, διοργανώνει ο Δήμος, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων ανάπτυξης…

Ενδιαφέρουν 07 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μικροί Κηπουροί Εν Δράσει!» στον Δήμο Πετρούπολης

Δύο ξεχωριστές δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με…

Ενδιαφέρουν 07 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοζάνη 2030: Η Επιτροπή Πολιτών συμμετέχει στον συν-σχεδιασμό  της κλιματικά ουδέτερης και “έξυπνης” Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Αποστολή “100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες…