Παρασκευή,  24 Νοεμβρίου, 2017


Αναζήτηση

Σύνδεσμοι

Φαινόμενο θερμοκηπίου: Τι κινδυνεύει: Το κλίμα ή η ατομική μας ελευθερία;
Μάρτιος 2010

Θεωρία υπερθέρμανσης του πλανήτη από ανθρώπινες δραστηριότητες. Τι κινδυνεύει: Ο πλανήτης ή η ατομική μας ελευθερία;

Τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιασθεί οι φωνές, από επιστήμονες και μη, που λένε πως οι ανθρώπινες δραστηριότητες δεν μπορούν να αλλάξουν το κλίμα της γης που πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει. Μιά από αυτές τις φωνές είναι και του διακεκριμένου συγγραφέα, φανατικού υπερασπιστή της ατομικής ελευθερίας και νυν προέδρου της Τσεχίας κ. Βάκλαβ Κλάους.

Προ ολίγων ημερών σε διάλεξή του στην Φλόριντα των ΗΠΑ περιέγραψε γιά μιά ακόμη φορά με απλά και γλαφυρά λόγια πως με την επιστημονικά ψευδή προπαγάνδα περί ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος αυτό που κινδυνεύει δεν είναι το κλίμα αλλά η ατομική μας ελευθερία!! 

Κάθε αληθινός οπαδός της ατομικής ελευθερίας καλό θα ήταν να ρίξει μιά ματιά στα λεγόμενα του Προέδρου της Τσεχίας. Μπορεί το επιστημονικό θέμα γιά πολλούς να είναι αμφιλεγόμενο ή να μην έχει λήξει, όμως γιά κάθε οπαδό της ατομικής ελευθερίας, γιά κάθε εχθρό της κοινωνίας του Όργουελ και των κρατικών καταναγκασμών, το θέμα της ανθρώπινης ελευθερίας έχει λήξει πρό πολλού: Διαλέγουμε την σιγουριά της ατομικής ελευθερίας και υπευθυνότητας απέναντι στα αμφίβολα αποτελέσματα του κρατικού καταναγκασμού και κρατικής πλύσης εγκεφάλου ώς προς το πως θα ζήσουμε και τι θα καταναλώσουμε. 

 Μανώλης Στειακάκης (www.kede.gr)

Πολιτικός Μηχανικός-Οικονομολόγος

 

Ο Μανώλης Στειακάκης είναι  συγγραφέας του βιβλίου «Τά Υπέρ καί τά κατά τής ΕΕ καί τής Ο.Ν.Ε.», Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, Σόλωνος 69, Αθήνα 106 79, τηλ. 210 3615440,  ιστοσ.: www.ant-sakkoulas.gr    

 

 
 

 
  

Ημ/νία καταχώρησης: 11/03/2010 


Λίστα νέων
 
e-Mail

Ψηφοφορία
Πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων;
Ναί, πρέπει να καταργηθεί
Όχι, δεν πρέπει να καταργηθεί
Δεν έχω γνώμη / αμφιβάλλω


design and development by web-dynamics.gr