Παρασκευή,  24 Νοεμβρίου, 2017


Αναζήτηση

Σύνδεσμοι

Ποιοί Είμαστε
Γενική

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε Έλληνες πολίτες που βλέπουμε ότι το πολιτικό μας κατεστημένο χρειάζεται εκ βάθρων αλλαγή. Τα πολιτικά κόμματα, επειδή παίρνουν τεράστιες ετήσιες επιδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό (δηλ. από εμάς τους φορολογούμενους), έχουν στην ουσία γίνει μέρος του κράτους. Σαν μέρος του κράτους, δεν μπορούν να παράγουν ιδέες και να υπηρετήσουν εμάς τους απλούς πολίτες, αλλά έχουν μετατραπεί σε γραφειοκρατικούς μηχανισμούς που προσπαθούν να αναπαράγουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας την ψήφο μας κάθε τέσσερα χρόνια. Οι βουλευτές μας έχουν παύσει να είναι οι αντιπρόσωποί μας στην παραγωγή νόμων (ένας από κάθε γεωγραφική περιοχή) και έχουν γίνει απλοί υπάλληλοι των κομμάτων. Τέλος, η πραγματική νομοθετική και δικαστική εξουσία μας, έχουν περάσει στις Βρυξέλλες, χωρίς ποτέ να έχουμε ερωτηθεί και χωρίς να μπορούμε να ασκήσουμε ουσιώδη έλεγχο. 

Είμαστε απλοί άνθρωποι του τίμιου μεροκάματου και όχι της διαπλοκής, άνθρωποι της εργασίας και όχι της τεμπελιάς και  πιστεύουμε πως γιά να προοδεύσουμε δεν χρειαζόμαστε το "κράτος-νταντά" αλλά τον ανταγωνισμό, την εφευρετικότητα, την ελευθερία επιλογής και την εθελοντική αλληλοβοήθεια.
Είμαστε εκείνοι που πιστεύουν πως η ατομική μας ελευθερία είναι το πολυτιμώτερο αγαθό (πολύ πολυτιμώτερο από κάθε υλικό αγαθό). Δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες αυτό το αγαθό έχει εμπλακεί στα δίχτυα των γραφειοκρατών της Ελλάδας και της ΕΕ που νομίζουν ότι άν μία δραστηριότητά μας βλάπτει εμάς τους ίδιους σαν άτομα, τότε έχουν δικαίωμα να μας περιορίζουν στην άσκησή της.
Είμαστε άτομα που δεν θέλουμε να ξέρουμε τι είναι δεξιά και αριστερά στην πολιτική αλλά τι είναι σύμφωνο με την κοινή λογική και την επιστήμη.
Είμαστε όλοι αυτοί που πιστεύουν στην πλήρη υπακοή στους νόμους  (ακόμη και όταν διαφωνούμε με αυτούς) αλλά που ταυτόχρονα βλέπουμε πως σχεδόν όλοι οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν.
Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε οτι η κουλτούρα του κάθε λαού θα πρέπει να διατηρείται, να φυλάσσεται και να συντηρείται με κάθε τρόπο γιά μιά ευτυχή κοινωνική ζωή αλλά και γιά την οικολογική ισορροπία των ζωικών ειδών που ονομάζονται "λαοί" ή "έθνη".
Με δυό λόγια είμαστε αυτοί που πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν την τύχη τους αλλά και την χώρα τους χωρίς να περιμένουν την βοήθεια "εξ ουρανού". Είμαστε αυτοί που με τις ιδέες νικούν το χρήμα.

  

 ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

 -Δεν είμαστε οπαδοί της γραφειοκρατίας και του "βολέματος".
-Δεν είμαστε οπαδοί της βίας σε καμμία της μορφή και γιά οποιοδήποτε λόγο.
-Δεν είμαστε προκατειλημμένοι υπέρ ή κατά των γκέι.
-Δεν είμαστε ρατσιστές.
-Δεν είμαστε εχθροί κανενός έθνους στον κόσμο.
-Δεν είμαστε μυστικιστικός οργανισμός. 

................................................................................

.................................................

.................     
 

Σημείωση: Ο Μανώλης Στειακάκης είναι συγγραφέας  τού βιβλίου: «Τά Υπέρ καί τά κατά τής ΕΕ καί τής Ο.Ν.Ε.», ISBN: 960-15-1318-3, Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, Σόλωνος 69, Αθήνα 106 79, τηλ. 210 3615440, φάξ: 210 3610425, ιστοσ.: www.ant-sakkoulas.gr  

 

Ημ/νία καταχώρησης: 21/01/2008 


Λίστα νέων
 
e-Mail

Ψηφοφορία
Πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων;
Ναί, πρέπει να καταργηθεί
Όχι, δεν πρέπει να καταργηθεί
Δεν έχω γνώμη / αμφιβάλλω


design and development by web-dynamics.gr