Πέμπτη,  23 Νοεμβρίου, 2017


Αναζήτηση

Σύνδεσμοι

Τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε
Μέσα

 

Όλοι συνηθίζουν να λένε οτι μιά πολιτική προσπάθεια δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αν δεν έχει πίσω της την οικονομική στήριξη του κρατικού προϋπολογισμού ή την οικονομική στήριξη κάποιου μεγιστάνα του πλούτου ή την  στήριξη κάποιων κρυφών - σκοτεινών δυνάμεων. Εμείς  λέμε όχι. Έχουμε πίσω μας την στήριξη των ιδεών μας. Μακροχρόνια οι ιδέες πάντοτε υπερισχύουν και επί των χρημάτων και επί των όπλων και επί των σκοτεινών δυνάμεων.

ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

 

Γιά την μακροχρόνια επίτευξη των στόχων μας θα χρησιμοποιήσουμε τις ιδέες και τα επί μέρους προγράμματα. Αυτά θα διαδόσουμε με κάθε νόμιμο και αποδεκτό από τις ηθικές αξίες μας τρόπο. Θα χρησιμοποιήσουμε τον προφορικό και γραπτό λόγο σε κάθε μορφή (από στόμα σε στόμα, από πόρτα σε πόρτα, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε υπαίθριες πινακίδες  και στο ίντερνετ). Θα χρησιμοποιήσουμε την αλληλεγγύη και αγάπη μεταξύ των μελών και την οικονομική συνεισφορά φίλων μας. Οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά ή βοήθεια θα καταγράφεται σε επίσημη κατάσταση, θα είναι σύμφωνη με την νομοθεσία και θα εμπεριέχει δήλωση του προσφέροντος ότι γίνεται χωρίς κανένα αντάλλαγμα (υλικό ή ηθικό, τωρινό ή μελλοντικό).

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ: Το ψέμμα ή την συκοφαντία.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ: Τις κατηγορίες προς συγκεκριμένους συνανθρώπους μας ή προς άλλους συγκεκριμένους πολιτικούς οργανισμούς.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ: Την καλλιέργεια μίσους ή πάθους προς  πληθυσμιακές ομάδες της χώρας μας.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ: Την καλλιέργεια προστριβών με άλλα έθνη (γειτονικά ή μη).

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ: Την διαφθορά και την απάτη.

Θα χρησιμοποιήσουμε σαν κρυφά όπλα: Την αγάπη, τον σεβασμό, το καλό παράδειγμα, την ανιδιοτέλεια, την διαφάνεια, την ειλικρίνεια, την σκληρή εργασία, την εφευρετικότητα και τον με θρησκευτική ευλάβεια σεβασμό προς τους υπάρχοντες νόμους.

--------------------------------------

---------------------------

---------------

 Σημείωση: Ο Μανώλης Στειακάκης είναι συγγραφέας  τού βιβλίου: «Τά Υπέρ καί τά κατά τής ΕΕ καί τής Ο.Ν.Ε.», ISBN: 960-15-1318-3, Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, Σόλωνος 69, Αθήνα 106 79, τηλ. 210 3615440, φάξ: 210 3610425, ιστοσ.: www.ant-sakkoulas.gr  

 

 

Ημ/νία καταχώρησης: 21/06/2007 


Λίστα νέων
 
e-Mail

Ψηφοφορία
Πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων;
Ναί, πρέπει να καταργηθεί
Όχι, δεν πρέπει να καταργηθεί
Δεν έχω γνώμη / αμφιβάλλω


design and development by web-dynamics.gr